IMG_5256
cropped-cropped-novi-logo-2.png

"Mi postojimo radi Vas"

Tko smo mi?

Obiteljska tvrtka osnovana 1992. godine sa sjedištem u Gornjem Dragancu. Pilana se nalazi 50-ak kilometara istočno od Zagreba te 4 kilometra od grada Čazme i pripada u Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Kroz tradiciju dugu trideset godina nastojimo proširiti svoju ponudu te našim klijentima pružiti najkvalitetnije proizvode. Posjedujemo vlastite sušare, pilanu, doradu i proizvodnju finalnih proizvoda stoga se svi proizvodi koje nudimo proizvode na jednom mjestu. Trenutno zapošljavamo jedanaest zaposlenika, no taj se broj iz godine u godinu povećava. Danas imamo zadovoljne kupce iz svih dijelova Hrvatske, ali i Europe.


Misija...

Izrada kvalitetne krovne građe, stolarske daske te sve što je potrebno za prvotno uređenje doma (seljački i brodski podovi, lamperija, poluoblice, kutne lajsne i stepeništa). Kao najbolji partner, svojim proizvodima i individualnim pristupom nastojimo zadovoljiti sve želje i potrebe naših klijenata.

Vizija...

Kontinuiranom nadogradnjom i unaprijeđenjem proizvodnog pogona inovativnim rješenjima te stalnom edukacijom i novim zapošljavanjem radne snage želimo širiti asortiman proizvoda te vlastito poslovanje proširiti na područje cijele Europe.

Što nudimo?

Glavna djelatnost tvrtke je proizvodnja suhe stolarske samice, građe hrasta i jele-smreke u svim debljinama, izvozne hrastove samice i elemenata
u svim kvalitetama. Tvrtka proizvodi i građu za drvene mostove i hrastovu građu za crkve. Također, u ponudi imamo i ponešto za unutarnje uređenje vašeg doma: brodski pod, seljački pod, parket, , kutne lajsne, zidne obloge (poluoblice i oblice), stepeništa te balkonske ograde.

Naša su preporuka naši zadovoljni kupci.

dvorište
dorada